"Vilken god lakritsglass Niclas!!. Jag som inte är förtjust i lakris i glass!!.....och vaniljglassen- gillar när vaniljen "knaprar i munnen", farligt detta....har blivit filmkväll 2 kvällar i rad med din glass, inte bra, eller...det är det kanske !!??....
Från Linda"


"Hej!

Tack, vi var väldigt mätta och belåtna! En eloge för förpckningarna, snyggt packat och stort plus för fina instruktioner.

Ankan var bra, men måste säga att äppelchutneyn var den mest positiva överraskningen där, jättegod till. Jättefint kött till huvudrätten och god sås och rödlök. Crème bruleen var också god (vi värmde lite under grill), helt klart makens favorit (han hade kunnat äta många), själv blev jag väldigt förtjust i äppelglassen. Maken som är glassfantast föredrog vaniljglassen. Stort tack för den och det goda brödet!! Sammanfattningsvis så riktigt god mat med väldigt trevliga tillbehör, snyggt förpackat och klart positivt med det lilla extra.

Stort tack för god mat och super service!

/maria"


"Hej Niclas,
Ville bara ge dig feedback att vi alla var mycket nöjda med maten, den var riktigt bra, speciellt soppan var alldeles lysande!
Ha det så bra
Hälsningar
Tobias"


"Vill tacka dig för en utsökt nyårsmiddag! Välkomponerad och fantastiskt god!
Varma hälsningar
Astrid"


"Niclas,
Maten var fantastisk till nyår.
Vi njöt och berömde din meny. Flickorna tyckte det blev mycket mat men killarna njöt av de ”stora” portionerna.
Vi återkommer till dig senare under året.

Med vänlig hälsning
Göran
"
information vanilj kunder kontakt
catering